Vigolo

 

Het bedrijf Vigolo is in 1963 opgericht door Luigi Vigolo. Al in 1964 werd begonnen met de productie van landbouwmachines en met de bouw van de eerste rotorkopeg in Italië.

Sinds 1969 is Vigolo begonnen zijn verkoopnetwerk in het buitenland te ontwikkelen. Dit droeg bij aan de verbetering van de kwaliteitsnormen en aan technologische innovaties, vaak verbeterd en beschermd door patenten. Met een sterke engineering- en ontwerpexpertise houdt de technische afdeling zich bezig met voortdurend onderzoek en ontwikkeling om aan de behoeften van de klanten op dit gebied te voldoen. Om snelle verbeteringen en kwaliteit in de productie te garanderen, is het bedrijf Vigolo uitgerust met werktuigmachines en leidende systemen waarmee de meeste componenten in eigen fabriek kunnen worden gemaakt.

Met de hulp van een jong en dynamisch team is Vigolo nu gericht op de wereldmarkt en heeft het haar distributienetwerk geleidelijk versterkt en uitgebreid om in te kunnen spelen op de lokale vragen uit de markt.

 

 

 

Producten
Top