Over

Landkracht is een fris jong bedrijf op het gebied van de landbouwmechanisatie dat door de jarenlange ervaring van onze mensen diepe wortels in het land heeft en de markt van binnen en van buiten kent. We snappen als geen ander precies wat de klant nodig heeft en helpen met de vraagstukken waar agrarisch ondernemers voor gesteld worden. Landkracht staat dicht bij de klant, neemt zorgen uit handen en geeft recht-door-zee eerlijk advies. We zorgen voor de juiste praktische oplossing en maken daarvoor gebruik van samenwerkingsverbanden met de juiste leveranciers. Daarnaast putten we uit onze jarenlange ervaring met alle aspecten van de hedendaagse landbouw, de mogelijkheden en kansen in eigen land en daarbuiten. Als de oplossing een product blijkt te zijn dat Landkracht niet in het assortiment heeft, vertellen wij u gewoon waar het wel te krijgen is, want het draait immers om u. Landkracht is dan ook geen supermarkt, maar de speciaalzaak voor de landbouw sector. Betrouwbaarheid is voor ons zo vanzelfsprekend dat we het er eigenlijk niet eens over willen hebben. We zorgen ervoor dat het goed komt en we leveren op tijd. Je weet wat je krijgt: voorspelbare kwaliteit en waar voor je geld. Afspraak is afspraak!

Landkracht Agri is een kleine organisatie die makkelijk bereikbaar is voor de klanten en overige stakeholders. Niet alleen tijdens kantooruren, u kunt ons altijd bereiken !

Joost ter Horst, Femmy ter Horst, Gerwin Grefelman, Henry Landman, Stef ter Horst, Arnold Hirdes, Angelique Jansen Kleinjan en Justus von Martels.

Top