Stocks

 

Stocks AG

Stocks is fabrikant van een breed scala aan zaaimachines die zijn ontworpen voor de gespecialiseerde toepassing van kleine zaden en korrelige producten die worden gebruikt in de land-, tuinbouw- en recreatieve sector.

Al deze machines zijn ontworpen en gebouwd voor prestaties, eenvoud en een lange levensduur en worden aangedreven door het 12 volt DC elektrische systeem van het voertuig en worden geleverd met een verscheidenheid aan controlesystemen.

Stocks maakt gebruik van hoogwaardige robuuste blazers en van roestvrij staal en kunststoffen. Dit in combinatie met een constante hoge bouwkwaliteit zorgen voor een lange en betrouwbare levensduur. Stocks levert zaaibakken aan fabrikanten maar ook rechtstreeks aan de eindgebruikers via een groot dealernetwerk.

Voortdurende productontwikkeling en innovatie hebben geresulteerd in nieuwe machines en verbeteringen aan vele onderdelen van het landbouwassortiment. Stocks heeft het nieuwe RDS i-CON-besturingssysteem geïntroduceerd – een op GPS gebaseerd touchscreen voor precisielandbouw met variabele zaaisnelheid aan de hand van taakkaarten!

 

   

 

Producten

Maxi meter

Micro meter

Rotor meter

Fan jet range

Turbo Jet

Top