Landkracht voegt GST biostar toe aan het portfolio

Landkracht introduceert de GST Biostar rotorweeder. Deze Deense rotorweeder biedt aanzienlijke voordelen voor zowel conventionele als biologische boeren, met een sterke focus op milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.

Of u nu een conventionele of biologische boerderij exploiteert de GST Biostar rotorweeder biedt een effectieve oplossing voor onkruidbestrijding in gewassen. Dit maakt het een ideale keuze voor boeren die streven naar een duurzamere en gezondere aanpak van onkruidbestrijding. Dankzij de geavanceerde sterwielen kan de Biostar superieure resultaten leveren, met een ongeëvenaarde precisie en efficiëntie.

Daarnaast helpt de machine bij het breken van de bovengrond door de korst los te maken. Dit zorgt voor een betere lucht- en waterpenetratie, waardoor optimale bodemomstandigheden voor plantengroei worden gecreëerd.

Door de bovengrond los te maken en de verdeling van voedingsstoffen en vocht te verbeteren, draagt de GST rotorweeder bij aan een gezondere en productievere bodem. De introductie van de Biostar rotorweeder markeert een belangrijke stap voorwaarts, waarbij innovatie wordt gecombineerd met duurzaamheid om boeren te helpen hun oogstresultaten te optimaliseren en tegelijkertijd de impact op het milieu te minimaliseren.

Voor meer informatie of vragen kunt u altijd bij één van onze vertegenwoordigers terecht.

Top