Even voorstellen: onze nieuwe collega’s Bram en Justus

Graag stellen we onze nieuwe collega’s Bram en Justus aan u voor. Justus werkt sinds oktober bij ons en Bram heeft zich in december bij ons aangesloten. Bram zal de werkzaamheden overnemen van Jos op de binnendienst. Justus zal zich als product specialist bezig gaan houden met ons productenprogramma, daarnaast zal hij de binnendienst ondersteunen als het druk is. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze klanten een beeld hebben bij de persoon met wie ze contact hebben, hebben we Bram en Justus gevraagd wat over zichzelf te vertellen.

Over Bram

Ik ben Bram Kappert, 29 en ben geboren en getogen in het prachtige Hellendoorn waar ik samen woon met mijn vriendin.

Afgelopen week ben ik begonnen bij Landkracht in de binnendienst. Na mijn studie Commerciële Economie ben ik de afgelopen jaren werkzaam geweest in de festivalwereld met een kleine uitstap richting de wapeningsstaal.

Landkracht voelt als een sterk en nuchter Hellendoorns bedrijf waar ik mij binnen een week al thuis voel! Ik heb veel zin in dit nieuwe avontuur en wellicht spreken we elkaar snel.

Over Justus

Mijn naam is Justus en ik ben 26 jaar oud. Ik zit in de afrondende fase van mijn opleiding agrotechniek en management aan de HAS in Dronten en hoop deze eind december af te ronden. Tot die tijd zal ik mijn taken bij Landkracht combineren met het afronden van mijn opleiding.

Ik ben opgegroeid op het melkveebedrijf van mijn ouders in Dalfsen. Hierdoor kreeg ik al snel interesse in de agrarisch sector, daarnaast heeft techniek altijd mijn aandacht getrokken. Na het afronden van de middelbare school heb ik gekozen voor een opleiding groen, grond, infra in Zwolle. Hiervoor heb ik bij meerdere loonbedrijven en akkerbouwers in binnen- en buitenland stage gelopen. Na deze opleiding heb ik gekozen voor een vervolgstudie agrotechniek en management op de HAS in Dronten.

Ik kijk er naar uit met u samen te werken. Ik ben dan ook altijd bereikbaar voor vragen of opmerkingen.

Landkracht Agri

Top